Nieuws

 

  Scootmobiel informatiedag,

 

__________________________________________________________

   Sport showdown,

 

__________________________________________________________

 

Even voorstellen!!!

Sinds januari 2019 is er een nieuw bestuursleden actief bij het PGGO.

De heer Leen Vroegindeweij is afkomstig uit het Oogcafé  Middelharnis,
de lotgenotengroep voor blinden en slechtzienden. Hij versterkt dus vanaf heden het bestuur.

Hieronder een kleine introductie, zoals sterke punten welke belangrijk kunnen zijn voor het PGGO.
Laat u verrassen en spreek hem zeker aan, mocht u hem op Goeree-Overflakkee tegen het lijf lopen.

Leen Vroegindeweij:

Leen is 76 jaar geleden geboren in Middelharnis en is daar nu nog steeds woonachtig. Hij is getrouwd met Harmina Mulder, zij genieten samen momenteel van hun pensioen. Tevens hebben zij samen 1 getrouwde zoon en 2 kleinkinderen. Een jongen en een meisje.

Leen heeft 45 jaar lang een eigen boekwinkel en kantoorartikelenonderneming gehad. Ook was hij ruim 16 jaar secretaris van de winkeliersvereniging waar vanuit hij diverse braderieën heeft opgezet.

Daarnaast is hij jarenlang lid geweest van de ledenraad van de Kamer van Koophandel. En hij heeft in het bestuur gezeten van het NCOV, welke tegenwoordig bekend is als het MKB-Nederland.

Leen is 12 jaar actief geweest als lid van de gemeenteraad Middelharnis en is 4 jaar wethouder geweest van Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken. Buiten deze ruime ervaring in het bedrijfsleven heeft Leen zich ook ingezet in het verenigingsleven. Zo was hij voorzitter van Sparta Hygiea, voorzitter van M.S.V. & A.V. Flakkee en organisator van de Avondvierdaagse van Middelharnis.

Leen wil zijn ruime ervaring inzetten voor het PGGO en het Oogcafé. Hij wil graag deelnemen om de groep gehandicapten te helpen, waar mogelijk is.

 

__________________________________________________________